Vacatures

Werken bij Coram International

Jr Digital Content & Campaign Manager

De uitdaging

Als Junior Digital Content & Campaign Manager in het e-commerce team ben je de spin in het web als het gaat om de distributie van de digital content aan onze nationale & internationale E-commerce accounts. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inrichten & managen van sales campagnes op online marktplaatsen en beheer je sponsored products tools. Je rapporteert direct aan onze Sales Manager E-commerce en je werkt nauw samen met de Product Data Manager, Product Managers en Content Managers bij onze Ecommerce partners.

Je zorgt ervoor dat de content weergave en performance van onze producten op de webshops van onze klanten optimaal is. Daarbij controleer je content, identificeer je content behoefte en voed je met jouw verbeterideeën continu de doorontwikkeling van onze contentstrategie.

Verder ondersteun je de Sales Manager E-commerce in diverse online performance rapportages, account optimalisatie analyses en ontwikkeling van pre-sales tools.

Je werkomgeving

De business van vandaag vraagt om een digitale mindset. Daarom hebben we er een zelfstandige, nieuwe afdeling voor in het leven geroepen: E-commerce. E-commerce behoort binnen de Coram International groep tot de kernactiviteiten. Ons doel is om samen te bouwen aan een succesvolle en sustainable online groei strategie.

Binnen en buiten het E-commerce team werk je elke dag samen met collega’s met uiteenlopende expertises van Online sales, product data management en visueel design. Samen hebben we alle expertise in huis om onze Online sales elke dag weer verder te optimaliseren en daarmee te zorgen voor de beste klantervaring en conversie. Je vervult een centrale rol als het gaat om content distributie naar onze klanten, het managen van sponsored product tools en campagnes op online marktplaatsen.

Je profiel

Passie voor commercie, killer content & customer satisfaction.

Je weet dat content écht het verschil kan maken in een excellente digitale klantbeleving. Goede UX kan immers niet zonder killer content. Je bent dan ook bevlogen in het continu bewaken en optimaliseren van de kwaliteit van onze online content. Zo zorg je ervoor dat onze content altijd en voor iedereen begrijpelijk, vindbaar (SEO), relevant, persoonlijk, en bovenal converterend is.

Ondernemende teamplayer

Met jouw enthousiasme en teamspirit weet je de sfeer op de afdeling en in het team altijd zonnig te houden. Je hebt de drive om samen met je collega’s resultaten te boeken. Je bent ondernemend, durft je positief kritisch op te stellen en zoekt altijd naar de mogelijkheden om dingen toch voor elkaar te krijgen. Je houdt van het samenwerken in een multidisciplinair teamverband en maakt van ieders expertise slim gebruik. Op een charmante, vastberaden manier overtuig je je collega’s van het belang van goede content in de hele klantreis. Je bent bereid om hiervoor op de barricades te springen en je laat je niet zomaar uit het veld slaan door een tegenslag.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

MBO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur Communicatie, grafisch of marketing-gerichte opleiding.

Gedragskenmerken en vaardigheden:

  • Analytisch denk- en werkvermogen;
  • Een secure werkhouding en cijfermatig inzicht;
  • Drive, commercieel, enthousiasme en initiatief;
  • Efficiënte en zelfstandige werkwijze, waarin prioriteiten stellen en vasthouden aan gemaakte planning, in combinatie met hands-on en een flexibele opstelling, belangrijk zijn;
  • Pro-actieve houding, organisatorisch inzicht en probleemoplossend vermogen;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring met een of meer content management systemen, ervaring met InRiver is een pre;
  • Grote affiniteit met contentstrategie, informatiearchitectuur en metadata;
  • Een grote drive om elke dag weer te zorgen voor de beste digitale klantervaring van alle sanitair merken.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie in een leuk team van professionals binnen een vooruitstrevende, servicegerichte en internationale organisatie. Een bedrijf waar veel aandacht is voor (persoonlijke) ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden daarbij een marktconform salaris met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

De Junior Digital Content & Campaign Manager maakt deel uit van het E-commerce team en de standplaats van de functie is Geldrop.

Jouw nieuwe werkgever

Coram International B.V. gevestigd in Geldrop, is een holdingmaatschappij met 19 werkmaatschappijen in 8 Europese landen. De Coram Group produceert een breed assortiment Tiger & Sealskin badkamerartikelen die afgezet worden in de doe-het-zelfmarkt en via de vakhandel. Afnemers zijn de badkamerspeciaalzaken, installateurs, grote retailers in de DHZ, woninginrichting- en huishoudzaken, warenhuizen en webwinkels.

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met CV te mailen aan Judith Cats, HR Manager email: hr@tiger.nl .