Organisatie

Ontwerpen, produceren en verkopen van sanitair producten.

Uniek en onderscheidend

Onze producten en diensten onderscheiden zich door een eigen ontwerp, productie in eigen beheer en innovatieve oplossingen. Onze merken hebben een sterke positie in de verschillende markten.

De kennis en ervaring die we sinds de oprichting hebben opgebouwd komen samen in een uniek productaanbod waarbij kwaliteit en prijs altijd de juiste verhouding hebben.

Wereldwijd verkrijgbaar met focus op West-Europa

Wij streven ernaar om in West-Europa een significante speler te zijn in de sanitairbranche.

Met een team van eigen designers en productontwikkelaars blijven we onze producten continu verder ontwikkelen en verbeteren. Als een van de weinige zelf-producerende spelers op de markt, kunnen wij snel en flexibel anticiperen op de vraag van de eindgebruiker.

Buiten Europa ligt de focus op een verdere ontwikkeling van uiteenlopende projecten (cruiseschepen, hotelketens, etc.) binnen specifieke exportmarkten op de verschillende continenten.

Van woonhuis tot warenhuis en van hotel tot cruiseschip

Onze producten vind je niet alleen in huizen maar ook in hotels, cruiseschepen, warenhuizen en bungalowparken.

Hoewel onze voornaamste afzetmarkt de Europese landen zijn tref je onze producten en merken over de hele wereld aan.

Voor de verkoop gebruiken we alle kanalen: direct, retail, handelsondernemingen, importeurs, agenten, professionals en projectontwikkelaars.

 

Coram- een krachtige onderneming

Zonder dat we onze focus verliezen op de lange termijn visie spelen we continu in op de marktveranderingen.

E-commerce, gewijzigde kooppatronen en een groeiende Care-markt door het langer thuis blijven wonen van senioren, creëren nieuwe kansen en vragen om nieuwe business modellen.

Dit geeft onze kracht weer; omdat we alles in eigen hand hebben reageren we snel, flexibel, onafhankelijk en doelgericht op de marktomstandigheden.

Milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij al onze activiteiten streven wij naar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en toetsen we deze aan internationale wetgevingen en benchmarks.

Al onze bedrijven voldoen aan de door lokale overheden gestelde milieu-eisen. Enkele Coram bedrijven werken conform de daarvoor van toepassing zijnde ISO-normen.