Coram Projects

CORAM PROJECTS ontwerpt en realiseert de mooiste badkamers voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. In opdracht van veelal architecten en projectontwikkelaars realiseren we eigentijdse, stijlvolle badkamers die tot in ieder detail kloppen. Badkamers die een optimale beleving bieden. Aansluiten bij uw verhaal. Uw merk versterken. Dat doen we in woonzorgcentra en omvangrijke woningbouwprojecten. In vakantieparken en hotels. In Nederland en ook daarbuiten. Van enkele tot zelfs honderden badkamers in een project.

Onze eigen vakmensen zorgen voor een professionele uitvoering. Van projectplanning, het inmeten, de logistieke organisatie tot en met installatie: we nemen met plezier de regie en leveren gebruiksklaar op. Inclusief alle accessoires en zelfs badtextiel. CORAM PROJECTS zet daarbij hoog in op vakmanschap en kwaliteit. We garanderen u een zeer hoog afwerkingsniveau. Ook na oplevering blijft u verzekerd van een uitstekende service. Maak kennis met CORAM PROJECTS en neem contact op voor een afspraak in onze showroom: +31 (0)416 672 693 of sales@coramprojects.com .

Bekijk onze nieuwste referentieprojecten.

Onlangs heeft u ons kunnen ontmoeten tijdens het beachevent “Coram at sea” en op The Sealskin Innovation Show. Een terugblik: