Coram Projects

Coram Projects ontwerpt in opdracht van architecten en projectonwikkelaars mee aan de mooiste badkamers voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze ontwerpen/concepten kloppen tot in ieder detail en sluiten aan bij het project en het totale ontwerp. Zo wordt elke badkamer stijlvol en ervaart de gebruiker een optimale beleving..

Tot de projecten behoren woonzorgcentra, omvangrijke woningbouwprojecten, vakantieparken en hotels. Van enkele tot zelfs honderden badkamers per project. Een team van vakmensen zorgt voor een professionele uitvoering. Van projectplanning, het inmeten, de logistieke organisatie tot en met installatie: Coram Projects neemt de regie over het deelproject en levert gebruiksklaar op. Inclusief alle accessoires en zelfs badtextiel.

Coram Projects zet daarbij hoog in op vakmanschap en kwaliteit. En garandeert een zeer hoog afwerkingsniveau. Ook na oplevering biedt Coram Projects een uitstekende service.

Maak kennis met Coram Projects en neem contact op voor een afspraak in onze showroom: +31 (0)416 672 693 of sales@coramprojects.com.

Bekijk onze nieuwste referentieprojecten.

Onlangs heeft u ons kunnen ontmoeten tijdens het beachevent “Coram at sea” en op The Sealskin Innovation Show. Een terugblik: