Referentieprojecten

Zijdebalen, Utrecht

Project Zijdebalen in Utrecht maakt deel uit van de historische Bemuurde Weerd, die rond 1300 ontstond als voorstad van de ommuurde stad Utrecht. Nu verschijnt er aan de rand van de historische binnenstad een nieuwe stadswijk. Het stedenbouwkundig plan garandeert een hoogwaardige invulling van de openbare ruimte. Zo wordt de kade van de Vecht (de Zeedijk) van nieuwe bestrating en een statige bomenrij voorzien. De woonstraten tussen de bouwblokken worden breed aangelegd, zodat er tussen de bebouwing veel ruimte ontstaat. In de Zijdebalenstaat – tussen woonblok 3 en woonblok 4 – wordt een nieuwe stadsgracht aangelegd. Een nieuw plein aan de westzijde van blok 2 vormt het hart van het plangebied. Op die manier ontstaat een perfecte balans tussen stedelijk wonen en een groene, ruim opgezette openbare ruimte, waardoor je blijft ‘ademen’. Daarnaast is elk woonblok voorzien van een groen ingerichte binnentuin. De binnentuinen van blok 2 en 4 worden voorzien van fraaie smeedijzeren toegangspoorten.

Eric-Jan Dekkers, sr. technisch manager Bouwinvest: “Wie een appartement huurt in Zijdebalen, kiest voor comfort en luxe. CORAM PROJECTS realiseerde in 177 woningen een complete douchecabine, passend bij de allure van dit project. Al jaren werken wij naar tevredenheid samen. De producten passen in alle opzichten goed bij onze vrije sector huurwoningen. Ze hebben een mooie uitstraling en ook prijstechnisch klopt het. De expertise die binnen CORAM PROJECTS aanwezig is, zorgt absoluut voor toegevoegde waarde.”

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland. Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Skymaster Tulip Inn, Schiphol Oost

In oktober 2016 opent het nieuwe hotel Skymaster Tulip Inn bij Schiphol-Oost. EME Hospitality Projects is door Ping Properties gevraagd advies uit te brengen over een nieuw passend F&B concept voor dit hotel. Het hotel krijgt 143 kamers verdeeld over vijf verdieping en wordt ingericht met de focus op het interieurconcept ‘de groen oase op Schiphol’. De doelgroep is met name passagiers op Schiphol in de leeftijd van 25 tot 55 jaar, evenals zakelijke reizigers in het budgetsegment.

sky  sky1  sky2

<< Terug